Site-ul www.bijuterii-emailate-manual-pe-cupru.ro este editat de catre societatea STELIANA EMAIL DE ARTA SRL al carui sediu social este stabilit în România municipiul Bârlad, strada Dragos Vodà, nr.27, bloc B6, scara A, Ap.5, judet Vaslui.  

Prezentul site este gazduit de societatea OVH cu sediul 2 rue Kellermann – BP 80157 59053 ROUBAIX CEDEX 1. Aceasta poate fi contactata prin pagina: https://www.ovhcloud.com/fr/contact

 

Administratorul site-ului poate fi contactat pentru orice cerere la adresa contact@bijuterii-emailate-manual-pe-cupru.ro. Veti primi un rapsuns în maxim 7 zile.


Toate elementele protejate de codul european al proprietatii intelectuale si care figureaza pe site-ul www.bijuterii-emailate-manual-pe-cupru.ro sunt proprietatea societatii editoare care detine drepturile, cu exceptia câtorva imagini libere de drepturi. Orice exploatare neautorizata a site-ului sau al continutului sau constituie o contrafacere sanctionata la Articolele 114 și 118 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) din Codul Proprietatii Intelectuale. Daca un tert considera ca elemente de continut din site contravin cu drepturile sale, acesta trebuie sa avertizeze societatea înainte de a întreprinde o actiune. Cerea sa va fi studiata cu atentie si un raspuns îi va fi dat în cel mai scurt termen posibil.

Societatea editoare a prezentului site declina orice responsabilitate privind functionarea technica a site-ului si nu garanteza absenta totala de virusi sau alte elemente daunatoare pe site sau pe serverii care permit accesarea. Daca utilizarea site-ului va dauna unui vizitator obligându-l sa repare sau sa schimbe echipamentul, materialul sau bazele de date, societatea editoare nu va fi considerata responsabila de cheltuielile induse de aceste operatiuni.

 

Va reamintim coordonatele editorului site-ului

 

www.bijuterii-emailate-manual-pe-cupru.ro

 

contact@bijuterii-emailate-manual-pe-cupru.ro

 

Strada Iorgu Juvara, nr.36

Municipiul Bârlad Judet Vaslui 

ROMANIA